Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.11.27

(AJÁNLÓ)Szívesen horgásznál Rakacán?-De nincs hely ahol megszállj?Mi mutatunk egyet!!-TÓPART VENDÉGHÁZ

Szalonna az Aggteleki Nemzeti Park és Szlovákia szomszédságában 20 km-re fekvő település. Határában található az ország egyik legnagyobb víztározó a Rakacai víztározója,mely fürdésre,horgászásra alkalmas.

A vendégház a Rakaca-tó partjától 100 m-re lévő,hegyekkel,erdőkkel körülölelt festői természetben egyedülálló épület,melyben 30 fő részére tudnak szállást biztosítani. A vendégház közel 1 ha-os bekerített területen fekszik,ahol füves udvar kerti pihenőhely,tűzrakó-hely, zárt parkóló,gyermekjátszótér. Sportolási lehetőség várja a vendégeket. Sportolni vágyó vendégek részére 4 db kenu bérlésére van lehetőség.

topart-vendeghaz-szalonna-1100x825.jpg

A vendégház

 

vendeghazunk_kepek2.jpg

A szobák

 

vendeghazunk_kepek3.jpg

A vendégház aulája

A vendégház és környéke ideális pihenőhely,kirándulóhely a természet kedvelőinek.A környék egyedülállóan szép természeti adottságain túl bővelkedik kultúrtörténeti értékekben is. Szlovákiában is számos látnivaló várja a túristákat. Térképek,prospektusok, a térséget bemutató könyvek állnak a vendégek rendelkezésére. A vendégházban lehetőség van szakmai rendezvények, osztálytalálkozók,családi ünnepségek megrendezésére is.

Elhelyezkedése:

   Térkép

 

Elérhetőségeik:

Tópart Vendégház

3754 Szalonna,Rakaca-tópart

Üzemeltető: Berzi Árpád

Tel: 48/458-052, 20/458-3327

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.